We waren al vroeg op omdat we dachten dat de timmerman om 8 uur op de stoep zou staan, maar hij kwam pas om 10 uur. Geeft niks best leuk om vroeg in de morgen de zwaluwtjes uit ons zwembad te zien drinken.

Ik ging verder aan het verven van de balken, ik ben net zo’n klieder kont als mijn zoon en mijn broer merkte ik al, alles zat onder, de vloer maar ook mijn kleding haar en huid, gelukkig kwam er ook wel wat op de balken terecht.

Lesley had nog een paar kleine klusjes gedaan en ging toen heerlijk verder lezen om te ontspannen, ik had die rust nog niet, ik ben toen maar voor de afwisseling in onze slaapkamer een randje gaan sjablonen.image

In de middag kwamen er wat werklui om te praten over de klusjes die nog gedaan moeten worden. De slaapkamers boven moeten nog een nieuw vloertje hebben, met gewapend beton moet dat gebeuren, dit kunnen we niet zelf doen. Ook gelijk gevraagd of ze iemand wisten voor de tuin en daar hebben ze wel wat ideeën voor.

Voor een habbekrats hebben we s’avonds weer bij Manolo gegeten, wat toch wel ons favo restaurantje aan het worden is.