Na het ontbijt gingen Les en Hidde nog even naar het tuincentrum om een paar olijfbomen te scoren. De bus was immers leeg en het thuisfront had laten weten, dan wel voor de grap, dat er wel een paar olijfbomen mee genomen konden worden. Nou dat lieten Mar en Hidde natuurlijk niet zomaar zeggen, die olijfbomen zullen er komen. Voor minder dan 10 euro werden de olijfbomen gekocht, geen geld, de olijfjes zaten er al aan. Leuk hoor!

Helaas was het nu tijd om afscheid te nemen, wat waren deze dagen snel gegaan zeg. Hun volgende stop was in de provincie Madrid en daarna Bordeaux en dan midden Frankrijk en dan waren ze weer thuis.

Na flink zwaaien en enorm bedanken dat ze met hun busje vol zo naar ons toe zijn gereden, maarliefst 2300 km.

Nu zijn we voor 2 weken saampjes en daar gaan we ook zeker van genieten.20130624_133516_resized

Ze waren nog niet weg of de timmerman arriveerde, hij ging 6 raampjes plaatsen, de oude raampjes waren verrot en enkelzijdig glas, nu komen er prachtige nieuwe kozijnen met ramen met dubbelglas en luikjes en roostertjes voor in de plaats, weer een goede verbetering van ons huis.

Later op de dag zijn we door de tuin gelopen met pen en papier en hebben we een schets gemaakt en bedacht hoe we onze tuin graag zouden willen hebben, daarna hebben we een stappenplan gemaakt, wat eerst en hoe te realiseren, wat kunnen we zelf en wat moeten we door wie laten doen. Ook hebben we doorgesproken wat we deze vakantie zelf van plan zijn om te doen. Goed om dit allemaal samen te doen dit geeft mij even wat meer rust.

Lesley is toen een paar tafeltjes gaan beitsen en wat schilderijen gaan ophangen en ik ben verder gegaan aan het dicht kitten met acrylraat van de boven balken zodat ik ze daarna kan lakken. Natuurlijk hebben we ook even de tijd genomen om te lezen en te relaxen. De dag vloog voorbij.20130626_092819_resized