De laatste volle dag alweer, we dachten dat we het zonder klusjes deze vakantie zouden doen, maar het kriebelde toch.20130526_132224 Lesley ging het trappetje verder mozaïeken en heeft mooie bordjes als verfraaiing ophangen aan de buitenmuur en hier en daar nog een gaatje geboord en ik ging bij de boven slaapkamer met kit de kieren opvullen zodat ik de volgende keer voor de tweede keer kan gaan verven. DSC03398Jai en Ramon hadden de eerste verfbeurt verleden keer gegeven maar het dekt toch niet voldoende. Ik heb leuke plannen met deze kamer, wat de grootste slaapkamer is van ons huis.

Na gedane arbeid wilden we wel wat drinken bij het hotel van de koning, tenminste in dit hotel wat slechts een paar minuten van ons huis af ligt slaapt de koning van Spanje elk jaar hebben wij ons laten vertellen.

Helaas was er een bruiloftsfeestje en konden we er wederom niet terecht, mijn ouders hebben hier wel heel erg sjeik gegeten op mijn moeders verjaardag op 15 mei en die waren er lovend over. Dat drankje drinken doen we nog wel een ander keertje, voor een etentje hier moeten we echt gaan sparen.20130526_153742 Wel liepen we even over het terrein, een prachtig onderhouden tuin, wouh ik wou dat het er bij ons zo uit kan zien.20130526_153344 Maar helaas een tuinman ligt niet binnen ons budget want onderhoud vergt dit type tuintje wel.20130526_153656

We zijn toen maar bij een ander hotel wat gaan drinken op het buiten terras, dat ligt aan de overkant naast de manege. Ook prima, we kregen bij ons drankje wat lekkere tapas, dat maakt alles goed.DSC03351

Ik keek nog even in mijn agenda en ik raakte verward, hé zei ik tegen Lesley, hier staat dat we een ochtend vlucht hebben morgen, ik meende te zien op het ticket dat we een avondvlucht hadden. Ik ging snel op internet en kwam tot de conclusie dat ik een vreselijke fout gemaakt had. Ik had voor mezelf de ochtendvlucht geboekt en voor Lesley de avondvlucht. Wat ontzettend dom.

Maar goed dat ik er nu achter kwam en niet pas op de luchthaven. Het ticket omboeken zou te duur worden en daarom besloten we dat Les mij gewoon s’ochtends vroeg naar de luchthaven zou brengen en weer terug naar huis zou gaan en dat Rob hem s’avonds naar de luchthaven zou brengen, even wat omslachtig maar het is niet anders.

Ik baalde wel enorm, had best nog een volle dag willen blijven. Lesley had daarom nog tijd om het zwembad goed te stofzuigen, ook heeft hij nog 2 tubes kit gespoten boven en hij heeft zijn boek uitgelezen, toen zat zijn dagje alleen er ook weer op en s’avonds om 23 uur haalde ik hem op van Schiphol.

De volgende keer dat we weer gaan is al over een paar weken en dan moeten we maar even nadenken over de tuinaanpak, we moeten daar echt een stappenplan voor gaan bedenken, het is te groot om in één keer alles te doen. We hebben weer wat stof tot nadenken, maarja dat heb je volgens mij altijd wel met een eigen huis.DSC03362