Nog een kleine 2 weken en we gaan weer naar Spanje. We vliegen met z’n twee, maar de volgende dag komen mijn schoonzus en zwager al voor een aantal dagen bij ons.foto (4)

Zij vertrekken as maandag al en gaan eerst een mooie rit door verschillende landen tegemoet. Ze beginnen in Limburg, daarna midden Frankrijk vervolgens Barcelona (Costa Brava), Valencia (Costa Blanca) en daarna zijn ze in Zuid Spanje en gaan ze slapen bij de gezellige B&B Casa Paco wat wij toch wel ervaren hebben als één van de leukste B&B’s van Spanje.

Daarna blijven ze een aantal dagen bij ons om vervolgens via Madrid, Bordeaux en Midden Frankrijk weer naar huis te gaan.

Ik heb de hele reis geplant en geboekt voor ze. Dat vind ik zo leuk om te doen en ik ben dan ook erg beieuwd hoe ze het gaan ervaren en vooral hoe ze ons huis zullen vinden, ik zal ze wel voorbereiden op het zooitje in de tuin, want dat is op dit moment nog het minpuntje van ons huis.

Morgen komen ze met het busje waar ze mee gaan rijden en die gaan we helemaal vol stoppen met spulletjes van hier.

Lesley zat eens zo te kijken naar mij en zei, dit gaat nooit allemaal passen, hier heb je een vrachtwagen voor nodig. Maar we zullen het zien en anders moeten we wat gaan schrappen. Nu maar eerst nog even naar de Zwarte markt kijken of ik nog een mooie lamp kan scoren.DSC03344

Het houdt me wel bezig hoor, gelukkig bezig met leuke dingen zodat ik minder leuke dingen even kan vergeten!