Zullen we nog lekker een dagje weg stelde Lesley voor. We kunnen naar Malaga, Cordoba of Granada bijvoorbeeld. Het werd Granada, dit is toch wel ons beide lievelingsstad. Je kan er lekker shoppen maar ook heerlijk wandelen door de oude stad. Overal op een terrasje krijg je bij een drankje een gratis tapa.

We besloten een barretjes tochtje te houden, op allemaal verschillende plekjes in de stad doken we naar binnen of buiten het terras op en kregen vervolgens bij de één een pannetje paella erbij, bij de ander een een bakje couscous salade, bij de volgende een Russische salade en bij weer een ander lekkere croquetjes etc. Lunchen hoefde we niet meer.

Bij het Marokaanse straatje hebben we flink onderhandeld, want ik wilde nog een poefje en een tafeltje kopen. Je merkt dat er echt prijsafspraken zijn want ze hebben absoluut een bodemprijs, maar we zijn geslaagd.20130525_174924

Natuurlijk zijn we ook nog even bij het mirador St Nicolas geweest want daar heb je een prachtig uitzicht op het Alhambra en de wit besneeuwde bergtoppen van de Sierra Nevada., elke keer geniet ik daar weer van.20130525_175131

S´avonds laat hebben we aan een hoge tafel op een terras buiten nog heerlijk gedineerd, ja mensen dit is echt vakantie. I love it here.