Het is behoorlijk hectisch geweest de laatste tijd, dus ik kan wel zeggen dat we echt aan vakantie toe waren, al is het nu maar een weekje, het voelt goed om samen even te genieten van ons huis. Dit keer maar niet gaan klussen besloten we maar gewoon ontspannen.20130524_132412

We waren er vroeg uit want de zwembadtechnicus kwam langs om een nieuwe pomp te installeren, hupakee gelijk weer €300 euro armer. Maarja zonder pomp kan een zwembad echt niet, met een zonnetje erbij is het zwembad zonder pomp binnen een paar dagen namelijk groen.20130523_081512

Ja dat zonnetje was er gelukkig weer, zelfs op dit vroege tijdstip konden we al buiten ontbijten, wat een genot is dat.

De hele dag zijn we op een tuinstoel blijven liggen en ontspannen een boek gaan lezen, af en toe even de voetjes in het water en insmeren omdraaien maar.20130526_125339

Vrijdag zijn we naar de supermarkt gegaan in Archidona om nog wat eten te kopen en om bij het makelaarskantoortje langs te gaan om Marcel te begroeten. Marcel vertelde dat de timmerman zo goed als klaar is en alleen nog wacht op de ventilatieroosters die in de ramen gezet moeten worden. Het heeft even geduurd zeg, soms vraag je je wel eens af of die Spanjaarden wel geld willen verdienen. De opdracht om 6 raampjes te maken is in februari al gegeven.

Ook weten we niet of de olijvenman wel onze bomen wil verzorgen, er valt geld mee te verdienen met de pluk van de olijven alleen die bomen moeten eerst gesnoeid en de grond moet bewerkt worden, daar heeft de beste man waarschijnlijk niet zoveel zin in, hij zegt van wel maar doet vervolgens niks. Lastig hoor soms die manana cultuur. Maar wij blijven lachen want wij hebben maar mooi een prachtig stuk land daar in Spanje. Ook al ziet die tuin er nu niet uit en moet daar nodig wat aan gedaan worden, er zit perspectief in.DSC03376