We hadden een avondvlucht en kwamen daardoor maandag 20 mei pas om 23 uur aan op de luchthaven van Malaga, mijn ouders stonden ons al met hun bruine koppies op te wachten. Toch best lang hoor om 6 weken je ouders niet te zien. Maar de ontspanning en rust was in hun ogen te zien. “Les en Ira het was zo lekker hier, we hebben zo genoten van jullie huis, we zouden hier nog wel wat langer willen blijven”.

Maar deze week is het onze beurt, morgen nog 1 dagje samen en daarna vliegen mijn ouders naar huis om vervolgens in september weer 2 maanden terug te komen, slecht leven hoor die pensionado’s.

Helaas regende het in Spanje, wat is dit nou, dit hebben we niet besteld.DSC03310

Ons huis lag er prachtig bij, mijn ouders hadden het keurig onderhouden en het voelde heel goed om weer thuis te zijn in ons tweede huis.DSC03326

Gelukkig kwam er alweer een klein zonnetje door de volgende dag en we gingen lekker lunchen in het blauwe potten straatje in Iznajar. Zelfs als het zou regenen kan je daar ook nog gezellig binnen zitten.DSC03322

Die avond hebben we heerlijk een perfect gebakken entrecote gegeten bij Manolo in Sardinas. Gezellig hoor zo met z’n vier, er was weer heel wat te vertellen.DSC03312

Op woensdag brachten we mijn ouders naar de luchthaven, wij zijn daarna wezen shoppen bij het mega grote winkelcentrum Plaza Major. Wij waren hier nog nooit geweest, wat een winkel walhalla zeg, alle top modewinkels van Spanje vind je hier, het ligt op een steenworp afstand van de luchthaven en van Ikea.DSC03335

Dit moet Cheyenne de volgende keer zien dacht ik de hele tijd!

Met tassen vol keerden we weer saampjes naar huis. Heerlijk even wat quality time voor ons beide.