Mijn ouders zijn voor een behoorlijke lange tijd vertrokken naar ons huis in Spanje, ik mis ze nu al na 1 week. Maar natuurlijk gun ik ze ook het lekkere weer, de ontspanning en de ontstressing van het hectische leven hier.

Ik wordt regelmatig op de hoogte gebracht van de klusjes die ze doen. Leuk hoor om de foto’s te zien en de verslagjes te lezen. De wintersluier verdwijnt alweer helemaal van het huis af en door de vers geverfde muurtjes ziet het er allemaal een stuk frisser uit.IMG_20130421_170724

Helaas loopt het allemaal niet zo soepel op het moment en de altijd positieve ik, laat nu ook mijn koppie wel eens hangen. We hebben namelijk een afwijzing gekregen van de gemeente voor de verbouwing van de schuur. We wilde daar een appartement voor mijn ouders in maken, maar na een half jaar wachten op de vergunning zegt de gemeente ineens dat het niet mag omdat de schuur een agrarische bestemming heeft en geen woonhuis bestemming. Grrr. Het huis staat in de middle of no where waarom doen ze zo moeilijk vraag ik me af.

Ook werden we van de week verblijd met een brief van onze advocaat of we weer geld wilde overmaken voor een ja je leest het goed, derde taxatie van ons huis. De gemeente vindt nog steeds dat we te weinig overdracht belasting hebben betaald en zelfs na 2 aangetoonde taxatie rapporten wijzen ze ons bezwaar af. Ze ruiken geld en willen geld zien.

Mijn hoofd loopt over. Ik wil dat alles weer gewoon normaal verloopt in mijn leven.

Ik ben denk ik aan vakantie toe. Nog een maandje!