Inmiddels zijn mijn ouders alweer bijna 3 weken in Spanje en volgens de verhalen hebben ze het prima naar hun zin. Elke dag doen ze een klusje hier en een klusje daar. Mijn moeder loopt helaas na haar knieoperatie van een maand geleden nog steeds niet goed en kan daardoor minder dan ze zou willen doen, maar ik vind het allemaal fantastisch wat die oudjes van mij presteren. Echt een win win situatie, zij blij dat ze een heerlijke vakantieplek hebben en wij blij dat ze genieten en ook nog wat aan de verfraaiing van onze woning doen.IMG_20130416_152432

Mijn tante en oom waren toevallig ook in Andalusië op vakantie en die zijn ook even langs ons huis geweest om het te bewonderen. Natuurlijk is er ook een bezoekje gebracht aan het pittoreske Iznajar wat op een steenworp afstand ligt van ons huis.

Als het goed is komt de timmerman deze week de nieuwe kozijnen plaatsen voor de bovenramen. Dat zou leuk zijn want donderdag komt mijn broer met zijn gezin voor een weekje Spanje en dan is het toch leuk als het er allemaal wat mooier uitziet.IMG_20130425_154612

Inmiddels hebben mijn ouders ook geregeld dat er Nederlandse schotel tv is in Spanje. Een Engelse kennis van een kennis, ja zo gaat dat daar.

Zojuist met mijn schoonzusje en zwager besproken dat ze eind juni met een busje vol spullen naar ons toe komen in Zuid Spanje, ik ben samen met haar de route aan het bepalen en onderweg wat leuke b&b’s aan het boeken. Ik ben weer helemaal in mijn element!IMG_20130414_135956