Lachend kwamen ze gisteren door de schuifdeuren bij Schiphol aanlopen en ze hadden ook een bruine toet. Ik kon zien dat ze het naar hun zin gehad hadden, ze begonnen gelijk honderd uit te vertellen.

Natuurlijk over het wateravontuur, wie verwacht er nu zoiets al voor de zoveelste keer in Zuid Spanje. Wij in ieder geval niet. DSC03279

Nu maar hopen dat er indruk is gemaakt op de vrouwelijke burgemeester van het dorp door mijn knappe man.

Ze heeft wel de juiste informatie gegeven over de architect, die was inderdaad op vrijdag op het gemeentehuis. Nadat de mannen eerst naar Malaga geweest waren is Lesley aan het eind van de dag die beste man gaan halen en gelukkig wilde hij door de plassen meelopen naar het huis.achter studio

Het was best lastig duidelijk maken in het Spaans dat het hier alleen maar ging om een paar aanpassingen en geen hele grote verbouwing en dat het zeker niet de bedoeling is dat mijn ouders hier permanent in gaan wonen, binnenkort laat hij ons weten of we de vergunning krijgen. Wat doen die gasten moeilijk zeg, het heeft alleen al 5 maanden geduurd voordat hij überhaupt kwam kijken.

Zaterdag hadden de mannen weer een klusdag en Lesley was begonnen met het tegelen van slaapkamer nummer 4. tegels

Jai en Mon waren aan het verven begonnen van de bovenkamer en zo heb ik begrepen lag er meer verf op de grond en op hun kleren dan op de balken, ha ha.jairo

Maar toppie hoor mannen boven je macht werken is altijd erg lastig. (O)pa zorgde dat de mannen genoeg te drinken hadden(bier en whiskey) en tussendoor heeft hij ook de noodverlichting nog aangelegd.mannen

Zondag was het de dag van de sport, nee helaas niet door hun zelf maar van onze thuis club Malaga.DSC03284 In het stadium Rosaleda speelde ze tegen Espanol, de tweede club van Barcelona. Ondanks hun gejuich en aanmoediging hebben ze niet gewonnen, maar dat mocht de pret niet drukken, iedere Malaga fan bleef positief en lachen, daar kunnen menige Hollandse voetbalfans nog van leren.DSC03290

Daarna reden de mannen (incl Rob) naar Torremolinos voor een laars bier buiten op het terras. DSC03271S’avonds hebben ze weer voor de zoveelste keer bij hun stamkroeg Mejias gegeten voor weinig.mannen week

Maandag laatste klusdag, de lopende klusjes werden afgemaakt, het zeil werd van het zwembad afgehaald en om een echt vakantiegevoel te hebben werden de borstkassen ontbloot! Samen met een drankje erbij werd uitgepuft van de zware week!!!zwem

De mannen hebben genoten en misschien kan ik ze nog wel een keertje voor een weekje inhuren?