Het begint alweer te kriebelen bij mij, wanneer kan ik weer naar Spanje, helaas ga ik pas over 2 maanden, maar Lesley is eerder gelukkig, hij gaat over 2 weken al.

Samen met onze zoon, mijn broer en mijn vader, de mannenploeg!

Het lijstje ligt al klaar, er zijn genoeg klussen te doen, maar geen druk, als er maar gewerkt wordt!! (haha)

Nee hoor, genieten gaan ze ook, ze gaan namelijk naar een voetbal wedstrijd in Malaga, kijken hoe fanatiek die Spanjaarden zijn als voetbalsupporter en hopelijk een mooie wedstrijd bekijken.

Ik vind het erg leuk dat mijn broer naar ons Spaanse huis gaat kijken en ook helpen.

Er is nog zoveel te doen, ik ben blij met iedereen die zich vrijwillig aanbied en ik vind het ook erg leuk als hij ons droomprojectje ziet.

Hoop alleen dat het weer ook een beetje goed is want gisteren lag er ineens sneeuw in Zuid Spanje. Echt hoor mensen het is niet alleen mooi weer in Spanje, dat denkt altijd iedereen.

Het landschap zag er wel prachtig uit zag ik hier op een foto van el Generalife in Granada.sneeuw el generalife Ik had er best willen wezen, prachtige witte omgeving, wandelen bij El Torcal en s’avonds heerlijk knus bij het haardvuurtje.

sneeuw el torcalMaar omdat er geklust gaat worden duim ik voor de mannen op een beetje zon, zodat de buitenklusjes met veel plezier gedaan worden.