Ik heb het ene etentje na het andere etentje, het ene feestje na het andere feestje, de ene lunchafspraak na de andere lunchafspraak en de ene verjaardag na de andere verjaardag.

.pinchos bar

Heel gezellig allemaal maar erg slecht voor mijn gewicht, ik lust namelijk alles, vind alles lekker en drink ook graag een wijntje.

Om mij heen hoor ik iedereen over dieetprogramma’s en de adviezen vliegen me om de oren. Helaas vroeger kon ik alles hebben en kwam ik nooit veel aan, die tijd is voorbij, eigenlijk al sinds mijn 40 ste vliegen de kilo’s eraan.

Soms moet de knop om en ik hoop dat dat nu het geval is bij mij. Ik wil geen jojo zijn, dus ik heb besloten niet te gaan shaken zoals ik vele om mij heen zie doen, de pondjes gaan er dan wel snel vanaf maar is vaak van korte duur, want een tweede of een derde kuur is dan heel normaal.

Nee zei het stemmetje in mijn hoofd: beweeg nu!

Het is een schitterende dag vandaag en een goed moment om te beginnen.

Ik heb de i-pod van mijn dochter gehad, zij heeft immers nu een i-phone en het programma’tje wat me gaat helpen is geïnstalleerd.

http://www.faithy.nl/files/hardlopen/index.php?dir=Evy+0+tot+5%2F

Ik ga voor 5 kilo in 6 weken, met mijn verjaardag eind maart moet ik mijn doel bereikt hebben.

Het is een begin. Natuurlijk ga ik ook letten op mijn eten, maar ik ga geen hongerdieet toepassen.

Ik ben echt begonnen, les 1 zit erop. Pff het viel mee.

Als toetje, heb ik ook nog een lekkere strandwandeling gemaakt met mijn man, heerlijk, de zon schijnt, het is 7 graden en half Nederland liep op het strand, ik heb een super voldaan gevoel en dat doet me goed.00001000001