Het is alweer zondag en voor ons niks geen rustdag maar klusdag. Verder met het verfraaien, we hebben gordijnen opgehangen, en de nieuw gebrachte spulletjes in de kamers neergelegd. Het wordt steeds mooier.

Ook alles weer even lekker gedweild en fris gemaakt.

Buiten was het niet lekker, er stond veel wind en het spetterde weer, het rook wel enorm lekker naar olijven buiten. Het zeil wat we op het zwembad gelegd hadden begon inmiddels top zwaar te worden.

Het ziet er somber uit buiten, ik wordt echt een beetje verdrietig van de muurtjes die ik in mei nog allemaal geverfd had, ik kan ze allemaal weer opnieuw gaan doen, dat is ook weer een les, ook voor maar gewoon een muurtje goede verf gebruiken, die goedkope rotzooi spoelt er namelijk zo af en de alg groeit erop als een gek.

Maar wij hebben het wel erg gezellig z’n met z’n twee hoor, we fantaseren ons rot en we maken plannen over hoe we het verder allemaal aan gaan pakken. Helaas kost alles veel geld en voordat we verder kunnen gaan moeten we eerst weten wat de gemeente voor ons in petto heeft met zijn aanslag. We gaan in ieder geval verder in het bezwaar proces, ons eerste bezwaar is afgewezen, daarom raad onze advocaat ons aan om het huis wederom te laten taxeren om zo aan te geven dat het bedrag wat zij vinden wat het waard is onterecht is. Maar het is natuurlijk wel moeilijk te bewijzen allemaal, helemaal omdat we nu al 10 maanden aan het klussen zijn en het huis veel mooier is geworden dan toen we het kochten. Morgen komt er een bouwkundige architect, die we natuurlijk zelf  moeten betalen, om zo maar proberen ons gelijk te halen, balen hoor dit.

Ondertussen kijk ik naar de enige palmboom die we in de tuin hebben staan en hoop we er nog vele bij kunnen kopen, als de claim maar ongegrond wordt verklaard. Help ons hopen please!!!