Morgen gaan we voor de eerste keer dit jaar weer naar ons huis in Spanje. Het lijkt alweer zo lang geleden terwijl het slechts 2 maanden terug was voor mij en voor Lesley slechts 1 maand. Toch vind ik het weer spannend, hoe zullen we ons huis aantreffen. Overdag is het de afgelopen dagen zelfs tegen de 20 graden aan geweest en de avonden rond het vriespunt.

Wat doet zo’n temperatuur verschil met onze oude cortijo? Hoe zal het met alg buiten en de vocht binnen in huis zijn?

Alleen de komende dagen wordt er regen verwacht, nee hé ik ga weer naar Spanje, het lijkt wel of ik de regen aantrek. Ik ben nog nooit eerder in de maand januari in Spanje geweest en ik ben benieuwd hoe het landschap in de winter eruit ziet. Ik ben ook nieuwsgierig hoe de tegelvloer in de keuken eruit ziet die Lesley in december gelegd heeft.

Mijn koffer zit weer vol leuke spulletjes uit Nederland en ik heb er zin in om weer aan de klus te gaan. Slechts voor een paar dagen, maar dat maakt helemaal niet uit, we zien onze casa langzaam steeds mooier worden.

Natuurlijk probeer ik mijn verhalen weer allemaal te plaatsen op deze blog, alleen gaat het de laatste tijd erg moeizaam, het programma gaat steeds uit de lucht.

Vandaag kreeg ik zelfs de volgende mail van Weblog.nl:

Sanoma Media zal per 1 maart 2013 Weblog.nl overdragen aan WordPress.com. De kwaliteit van Weblog.nl is al langere tijd niet op het gewenste niveau. Opkomende concurrentie van goede en gratis alternatieve blogdiensten heeft ons doen besluiten de dienst over te dragen aan een externe partij.

Ik zal dus zsm mijn weblog zelf moeten exporteren naar WordPress, nou als dat maar goed gaat. Maar nu geen zorgen, ik ga eerst genieten van Spanje!