Ik heb niet alleen goede voornemens voor het nieuwe jaar maar ook wat wensen en hoop.

Ik hoop zeker dat in 2013 mijn blog minder vaak uit de lucht is. Het was de laatste weken bar en boos namelijk met al die technische problemen.

Ik wens veel gezondheid en geluk voor iedereen, maar ook wens ik dat het in 2013 allemaal lekker blijft lopen met ons Spaanse huis.

Onze goede voornemens zijn dan ook met veel plezier blijven klussen zodat het allemaal goed opschiet.

Ook wil ik weer wat gezonder gaan leven in 2013, meer bewegen en beter eten.

Als ik terugblik op jaar 2012 is het wel ontzettend overweldigend geweest allemaal. We begonnen in januari op Miami Beach waar we op het strand met 25 graden om 12 uur midden in de nacht toosten op een aankomend geweldig jaar.

Onze wensen zijn allemaal uitgekomen, hoe mooi is dat. Na onze cruise die we door de wateren van Midden Amerika gemaakt hadden zijn we half januari weer terug gegaan naar Nederland en daar belanden we in de malle molen van het kopen van een Spaans huis.

Op 29 maart op mijn verjaardag nota bene werden we eigenaar van een geweldig mooi pand. Wel een opknappertje en dat hebben we geweten, bijna elke maand waren we terug in Spanje en hadden we de kwast of de schroevendraaier in onze hand maar we zagen ons huis wel steeds mooier worden. Helaas is het nog niet klaar, maarja wanneer is een eigen huis nu echt klaar.

Wonen gaan we er voorlopig nog niet, we moeten toch ons geld verdienen om de hypotheek te betalen en met de huidige crisis is het niet verstandig om al onze schepen achter ons te verbranden. Maar eigenlijk bevalt het ons ook wel prima zo. We hebben een fijn leven in Nederland en ook een fijn leven een aantal weken per jaar in Spanje. Ook genieten mijn ouders enorm van ons buitenlandse huis en dat vind ik ook prettig.

We zien het wel wat de toekomst ons brengt, ik ben in ieder geval van plan om in 2013 enorm te blijven genieten van alles.

Buena Suerte a todos y próspero Año Nuevo!