De mannen zijn weer thuis, met vermoeide koppies zag ik ze door de deuren komen op Schiphol, je kon echt zien dat er gewerkt was daar in Spanje en niet geluierd.

Het is weer omgevlogen zeiden ze beide, we hebben flink gebuffeld maar toch was het ook erg gezellig. Ik denk dat ik ook maar eens in de leer moet gaan om vloertegels te leggen, het is namelijk goed voor de lijn want denk dat er wel weer een paar kilootjes af zijn!

Overal in ons huis, in elke kamer had die Engelsman verschillende tegels liggen, de één nog lelijker dan de andere. In de keuken viel het nog wel mee, maar nu die nieuwe tegels erin liggen is het wel een groot verschil hoor, met deze nieuwe tegels ziet het er allemaal een stuk frisser, heel chique en vooral sfeervoller uit.

Er is nog een klein stukje rode muur te zien, want daar lag een voorraad tegels maar als we dat wit gaan maken is de keuken vrijwel af, alleen nog een nieuwe spoelbak en een kraan en misschien wat mandjes om de kruiden in te doen en hier en daar nog iets op de muur en dan is la cocina perfecta!

De slaapkamers beneden hebben nu ook allebei een gekleurd wandje, nu nog wat decoratie ophangen en mooie gordijnen uitzoeken en dan hebben we ook dat weer afgestreept van ons lijstje.

Tjonge wat wordt ons huis toch mooi, het alg hebben ze ook redelijk van de muren af kunnen krijgen,maar toch zijn we er nog niet.

Er zijn nog een aantal slaapkamers die aangepakt moeten worden en dan komt er nog een hele grote klus: de tuin! Mijn vader had alvast wat tankjes gif tegen het onkruid leeg gespoten want de distels waren alweer aan het groeien, ik zal het zien straks in januari of hij de goede water/gif verhouding genomen heeft, het is altijd weer even zoeken.

Ook zijn alle stopcontacten nu helemaal veilig gemaakt en er is noodverlichting aangelegd, voor als de stroom mocht uitvallen, zoiets gebeurd wel eens op het platteland namelijk.

Handig hoor zulke mannen, ze zijn van alle markten thuis!