Ik weet het, ik praat veel over Spanje, het kopen van een Spaans huis heeft redelijk mijn leven op zijn kop gezet. Afgelopen maart hebben we dit huis gekocht en sindsdien ben ik al 6x naar Spanje toe geweest, alleen de eerste keer een lange tijd en daarna allemaal hazen bezoekjes. Vind je het gek dat ik er veel over praat ik ben er ook vaak het is een deel van mijn leven geworden. Volgend jaar zal het waarschijnlijk minder hectisch zijn.Lesley en Cheyenne zijn dit jaar ook al 3x geweest waaronder ook een langere periode en Lesley gaat ook nog een keer in december, mijn ouders zijn ook al 2x geweest waarvan 1x heel erg lang, Jairo is 2x geweest, Paulette is geweest, Rinus en Catrien zijn geweest, Gerbranda en Maurien zijn geweest, Eden is geweest, Nic en Jerry zijn geweest en Anne en Alexander zijn geweest. Allemaal bezoek uit Nederland en uit Spanje zijn Rob en Ibolja geweest en Caroline en Alain. Wat een belangstelling en dat doet ons echt goed moet ik zeggen, het is namelijk onze passie en onze droom en dat willen we graag met onze vrienden delen.Over 2 dagen ga ik voor de 7e keer en ook tevens de laatste keer van dit jaar met mijn vriendin Doménique voor een lang weekend naar Spanje.

We vliegen op Sevilla, een geweldige mooie stad waar we natuurlijk eerst even gaan rondneuzen daarna rijden we met een huurauto(wat maar 25 euro kost) in 2 uur naar ons huis. Ben heel benieuwd wat Doom van ons huis vindt maar ik ben ook heel benieuwd hoe ik ons huis aantref, ben toch al een maand niet geweest, haha.Mijn ouders hebben enorm hard gewerkt dus ik zal zeker verrast zijn.

Vind het wel een beetje spannend hoe ik onze toegangsweg aantref, het heeft namelijk voor de derde keer weer flink geregend zoveel dat de straten van Malaga helemaal blank kwamen te staan, gek weer ook daar in Zuid Spanje.