Vandaag even een dagje acclimatiseren, ik gaf de dames een toertje over ons land. Het land is bijna helemaal omhekt op één deel na. Ik vertelde over onze plannen en wensen, sommige dingen wil ik snel sommige staan op de planning om binnen 5 jaar uitgevoerd te worden, dat er nog een hoop werk verzet moet worden was wel duidelijk.

Daarna zijn we naar het dorpje Iznajar gereden wat prachtig op de top van een berg ligt aan een stuwmeer. Bij de plaatselijke tegelhandel bestelde ik muur tegeltjes voor in de keuken, toen reden we naar het strandje en keken we naar het meer waar het in de zomer heerlijk vertoeven is, bij het barretje buiten op het terras gingen we een drankje drinken.

Helaas vielen er wat spatjes en we gingen binnen zitten, ik vond het leuk om Gebranda en Maurien wat Spaanse lekkernijen te laten proeven, de tortilla’s vielen erg in de smaak(aardappel taartje).

S’avonds had mijn moeder een heerlijke maaltijd gekookt en omdat het inmiddels flink aan het regenen was hadden we lekker het openhaardje aan gestoken.