Na een gezamenlijk ontbijt gingen we aan de slag, het was een klusdag vandaag. Graag hadden we buiten geverfd maar jammer genoeg regende het nog steeds, het lijkt wel of ik dit aan trek, steeds als ik samen met mijn ouders ben regent het, dat was in april zo, in september en nu in oktober ook. Vorige week waren de temperaturen nog tussen de 25 en 30 graden en nu was het vochtig en kwam de temperstuur niet hoger dan 15 graden, balen hoor.

Maar gewerkt zal er worden, helaas wat minder leuk werk, het af krabben van de muren en balken van de boven slaapkamer, wat een rot werk.

Inmiddels regende het stug door en op het weiland lag alweer een plas, de bups ging boodschappen doen en ik bleef alleen achter in mijn huisje, tijd om alvast te beginnen aan de stoot borden en de zijkant van de trap, weg met dat rood.

Ik ging die avond koken en het was super gezellig zo met z’n allen. We voelen ons hier al helemaal thuis zei mijn vriendin en haar dochter beaamde dat. Het Spaanse wijntje smaakt in Spanje zelf namelijk nog beter.