Onze zoon is weer thuis hij heeft een geweldige week gehad in Spanje samen met zijn oma en opa. Kostbaar hoor die momenten, ik vind het heel fijn dat mijn kinderen zo’n sterke band met mijn ouders hebben en dat ze zelfs als ze volwassen zijn graag bij ze zijn. Natuurlijk worden ze tot op het bot verwent door oma en opa, zo ook deze vakantie.

Lekker eitje Jai? Bakje chips Jai? Biertje Jai? Jai ging om de dag maar trimmen en elke dag even zwemmen en natuurlijk ook nog even wat klussen zodat de overtollige kilo’s gelijk verbrand werden.

In Salinas zijn ze gezellig op een groot scherm bij een barretje de wedstrijd Ajax-Real Madrid gaan bekijken en toen de Spanjaarden door hadden dat er een paar Hollanders in the house waren begonnen ze nog harder te schreeuwen bij elk doelpunt.

Ook zijn ze bij het super de luxe hotel Barceló La Bobadilla, wat ongeveer 5 km bij ons vandaag ligt, wezen lunchen, ons is ingefluisterd dat de koning van Spanje daar 1x per jaar verblijft. Het is een klasse hotel en een oase van rust vertelde mijn moeder en het is er zoo mooiii!

 

 

 

 

 

 

 

 

Maar een dagje Torremolinos kon mijn moeder ook wel bekoren, maar het viel niet mee om daar te zijn met 2 mannen die niet van winkelen houden, ik ga daar zeker een keer terug want behalve dat je daar leuke restaurantjes hebt heb ik ook een grote shoppingmall ontdekt zei ze, pap mag mij daar wel even droppen, kan hij naar de Bauhaus ofzo.

Ik heb er weer leuke tips bij dankzij mijn ouders, over 3 weken ga ik weer voor een paar dagen met mijn vriendin Gerbranda en haar dochter en mijn dochter naar Spanje dus die shoppingmall zal zeker bezocht worden, ook gaan we wel even een glaasje wijn drinken bij de koning, gezellig!