Om 9 uur vertrokken we uit het hotel, onderweg een vers stokbroodje gekocht en doorrijden maar, nu wilde we ook zo snel mogelijk thuis zijn. Bij Parijs was er alleen wat file en zodoende deden we er ruim 12 uur over om thuis te komen. Rond 9 uur zaten we heerlijk aan de maaltijd die Cheyenne voor ons had klaar gemaakt.

Even bellen met Spanje dat we weer veilig thuis waren gekomen. Mijn moeder vertelde dat zij ook nog een avontuur hadden meegemaakt want net nadat we weg waren was er bij de buren een geiten/schapen vrachtwagen vertrokken en die was vast komen te staan op onze toegangsweg, wat een geluk dat wij net weg waren want deze auto heeft tot half 5 vast gestaan en een trekker heeft hem uiteindelijk los kunnen trekken, zodoende konden mijn ouders die dag nog geen kant op.

De geest van baas Ira was nog in het huis aanwezig grapte mijn zoon want ze hadden alle drie hard gewerkt die dag.

Kijk dat vind ik nu goed om te horen.