Jai had gelijk zijn plekkie ontdekt, met zijn laptop zat hij op de nieuwe bank, jemig wat is internet traag hier zei hij. Ja schat je zit hier op het platteland, hier merkt je pas hoe luxe ons leventje is in Nederland, alles is daar zo gewoon voor iedereen en alles loopt op rolletjes, hier heb je never a dull moment er gebeurd altijd wel wat en je kan hier helemaal ontstressen van het drukke gejaagde commerciële multi media wereldje.

Dan maar even kijken of het water al wat gezakt is zei Jairo.

De zon was inmiddels weer aan het schijnen en het zal nu wel hard gaan.

Ik ga eerst een duik in het zwembad nemen zei Jai en daarna moet je maar even vertellen wat ik allemaal kan gaan klussen.

Ik had inmiddels een flink taken lijstje voor hem klaar liggen. Kijk maar hoe ver je komt en in welke volgorde je het leuk vindt om wat te doen.

Hij koos voor afsteken en schilderen van de buitenboel. Lesley ging de tegelvloer voegen, mijn vader de deuren in de lak zetten en mijn moeder ging verder met de spijkers uit de muren halen en de gaatjes te vullen.

Mijn trappetje was aardig wit geworden, op de traptreden na die worden later met beton verf geverfd, de plafond balken had ik afgekrabd en een kleurtje gegeven en ik had een leuk sjabloon op de muur gemaakt.

Zo heeft elk nadeel zijn voordeel. Wij konden niet weg maar daardoor hebben we wel langer kunnen klussen.

Gelukkig was de zon deze dag steeds feller aan het schijnen.

 

 

Het water was gezakt van 60cm naar 40cm naar 25 cm, morgen kunnen we vast wel vertrekken.