We voelde ons al weer helemaal thuis bij ons eigen huisje, Lesley had alweer een lekkage gemaakt, hij liep langs het huis en hoorde ineens wat spuiten, wat is dat nu weer, als een echte loodgieter heeft hij de lekkende kraan gemaakt, raar hoor zeiden R&C al die tijd was alles goed en nu gebeurd dit ineens.

Ook sloeg het weer wat om, het was nog wel lekker, maar het waaide wat meer en de temperatuur was wat gezakt.

Deze dag was het druk met de mannetjes, er kwam een Spaanse timmerman om de dubbele voordeur te plaatsen, er waren 2 Engelse werklui Paul en Peter om een begin te maken met het vervangen van de balken in het boktorren kamertje en Marcel de makelaar kwam samen met een tuinman die ging bekijken of de olijfbomen die op ons land staan de moeite waard zijn voor hem om te gaan onderhouden, hij moet er natuurlijk wel geld mee kunnen verdienen. Hij zal de eerste jaren moeten investeren in het snoeien en de grond eromheen netjes te maken en daarna pas winst uit de opbrengst kunnen halen, hij maakte wat foto’s en ging het met zijn broer bespreken.

Verder ging Lesley door met tegelen, Catrien met het verven en Rinus met het onkruid en ik ging boodschappen doen in Archidona.

Eind van de middag reden Lesley en ik naar Malaga om eerst langs Bauhaus te gaan om weer de nodige klusspullen te kopen en daarna gingen we mijn ouders ophalen van de luchthaven.

Zij hadden vertraging van een half uur en daardoor kwamen wij Spaans laat aan bij Hotel Paloma waar we hadden afgesproken voor een party, party, want Ibolja was 50 jaar geworden.

Een tafel van 8, gezellig hoor, ik ging speechen want Ibolja en ook Rob zijn inmiddels goede vrienden van ons geworden en wat zouden wij zonder hun moeten, ze helpen ons zoveel, echt geweldig gewoon, daardoor wilde ik ze even in het zonnetje zetten.

 

 

Na een heerlijk voor en hoofdgerecht uit de Spaans/Italiaanse keuken kwam er een taart uit de keuken met 50 erop en iedereen begon te zingen, het was een waar feestje en super gezellig.