Op onze kamer die uit twee etages bestond, een zitkamer en een slaapkamer hadden we heerlijk geslapen.

Toen we naar de ontbijtruimte liepen werden we begroet door een mooie hond, een Weimaraner, echt een hond die bij dit huis past.

In de ontbijtruimte keken we ook weer onze ogen uit, het zag er gelikt uit. De heerlijke verse chocolade croissants, de verse jus en de zelfgemaakt vijgen/salie jam smaakte verrukkelijk.

Toen we de rekening kregen bleek de wijn die we hadden gedronken maar €12 te kosten, we verwachte minstens 2 x zoveel. Ik wil hier zeker nog een keer terug komen en dan het stadje Saint Emilion bezoeken want volgens Isabelle is dat beslist de moeite waard.

Op naar Spanje, na 2.5 rijden reden we de Spaanse grens over, we waren verbaasd dat het landschap in Baskenland zoveel verschilt met de rest van Spanje, het leek net of we Zwitserland binnen reden, prachtig gewoon.

7 Osborn stieren en 12.5 uur later kwamen we aan bij onze Hacienda waar Rinus en Catrien al op ons zaten te wachten met een heerlijke maaltijd en een flesje Cava.

Ze hadden de afgelopen 10 dagen redelijk hun gedachten kunnen verzetten, ze waren wezen wandelen in de Sierra Nevada, ze waren naar Cordoba geweest en toen ze op weg waren naar Nerja belanden ze in een natuurgebied waar ze, heel bijzonder vonden ze, wilde gemsen gespot hadden.

Voor de rest hebben ze ontspannen bij het zwembad gezeten en genoten van de zon, want het was super lekker weer geweest, elke dag even een duik in het zwembad maar ook nog even wat onkruid weggehaald (waar ik heel blij mee was).

Het was gezellig om weer even met elkaar bij te kletsen en ik vond het erg prettig om te horen dat ze zo genoten hadden van ons huis en dat ze zich konden voorstellen dat dit ons droomplekje was.