Je zou het haast vergeten maar ons Nederlandse huis staat nog steeds te koop.

Vandaag zijn er sinds lange tijd weer eens kijkers geweest, het is een moeilijke markt op het moment, maar het hoeft er maar 1 te wezen, dus spannend weer.

Het is wel raar als het echt verkocht wordt want we hebben nog geen flauw idee waar we dan willen gaan wonen. Maar dat zien we dan wel.

Eerst gaan we binnenkort weer een weekje naar Spanje, met mijn nieuwe autootje, hoop dat alle spulletjes die ik in mijn hoofd heb op de achterbank en in het achterkleppie passen. Dat zijn spulletjes die je niet mee kan nemen in je koffer met het vliegtuig, zoals oa spiegels, kandelaars en glazen. We gaan 2 dagen lang heel veel kilometers maken, we hebben een tussenstop in Bordeaux en slapen in een wijnboerderij, de volgende dag na het ontbijt rijden we heel Spanje door en komen dan s avonds laat aan bij ons huis waar Rinus en Catrien opblijven voor ons om samen een lekkere cava te drinken.

Zij genieten daar nu van de rust en het mooie weer mailde ze, als wij er 2 dagen zijn komen mijn ouders ook, dan zijn we met z’n zessen in huis, ach plek genoeg.

Er staat behoorlijk wat op de planning, een weekje zal veel te weinig zijn maar in oktober ga ik weer een weekje, dan samen met mijn vriendin Gerbranda en haar en mijn dochter en in november ga ik een lang weekend met mijn vriendin Domenique, dan vliegen we op Sevilla en huren daar een auto voor 4 dagen. Dat zijn mijn vooruitzichten voor 2012.

Vandaag heeft Transavia ook weer hun vluchtschema op het net gezet voor de zomer, dus de plannen voor volgend jaar kunnen ook alweer gemaakt worden.