Onze vrienden Rinus en Catrien hebben een rot tijd achter de rug en omdat ze altijd klaar staan voor ons hebben we ze de sleutel van ons huis gegeven, ga jullie gedachte maar even verzetten en geniet van het prachtige Andalusië zeiden wij tegen hun. Ze zijn hiermee onze eerste gasten die op de Hacienda verblijven zonder iemand van ons gezin.

Samen met mijn vader ben ik bezig met het ontwikkelen van een website voor onze Spaanse vakantievilla en ik had al een pagina gemaakt met allemaal leuke belevenissen die je kunt hebben in onze omgeving, als ik dit dat zo lees krijg ik er al helemaal zin in zei Catrien. Nou ik ben benieuwd wat ze er van vinden, Rinus kent de omgeving natuurlijk wel omdat hij een paar weken met Lesley in ons huis geklust heeft maar toen hebben de mannen zo hard gewerkt dat ze amper tijd hadden om de omgeving te verkennen.

Je zit op het meetingpoint van de 3 provincies Granada, Malaga en Cordoba vertelde ik hen, je zit in het hart van de regio, je kan overal naar toe. Ga beslist naar de koningssteden Granada, Cordoba en Sevilla en je krijgt geen spijt van je bezoek.

Overal waar je om je heen kijkt in ons gebied vind je olijfbomen maar ga je iets verder weg dan zie je het landschap veranderen, maar alles heeft zijn eigen charme.

Wij zijn helemaal weg van Andalusië dus ik ben heel benieuwd wat onze vrienden ervan zullen vinden, zij zijn wel wat gewent, ze hebben grote reizen gemaakt van New Zeeland, Australië, Zuid Afrika tot het Europese Oostenrijk waar ze erg weg van zijn.

Spanje hebben ze nog nooit ontdekt, het is wel anders dan ze tot nu toe gezien hebben maar in onze ogen heeft Andalusië het helemaal, met de eenvoud van haar prachtige witte dorpjes, fascinerende culturele steden en schitterende natuur.

Als je er eenmaal geweest bent omarm je het en hou je ervan! Tenminste dat vinden wij.