Gisteren was het zover, ik heb de sleutels overhandigd gekregen van mijn eigen fiat 500 en wat voor één.

Mijn werkgever ABN AMRO had een fantastisch idee 150 fiat’s werden bestickerd met het logo van de bank, een super gaaf bakkie is het geworden, een cabrio met leren bekleding.

Alle collega’s van particulieren van heel Nederland konden zich inschrijven om kans te maken om dit leuke autootje voor een redelijk bedrag 22 maanden te leasen.

Er werd geloot en ik zat er bij. Geweldig! Ik ben er trots op om al bijna 25 jaar bij de bank te werken en nu ook ambassadeur van de bank te zijn.

De auto’s werden allemaal persoonlijk genummerd en ik heb nummer 70 gekregen.

Het was een mooie zonnige dag gisteren en om 10 uur was ik uitgenodigd bij het prachtige landgoed Duin en Kruidberg in Santpoort. Wat een geluk, zo dichtbij, er waren ook collega’s uit Groningen en Limburg die om 6 uur al in de trein zaten.

Daar stonden ze dan 150 spik splinter nieuwe fiat 500 auto’s.

Uit ons district Kennemerland waren er 11 de gelukkige en we waren alle zo blij als een kind.

Heel bijzonder vind ik het ook dat Imren en ik als koppeltje van de Preferred Banking afdeling ook beide een autootje hebben.

Ik kreeg een tankpas die voor binnen en buitenland geld, ik mag 25.000 km per jaar rijden, dus jullie kunnen wel raden hoe ik eind september naar ons Spaanse huis toe ga.

Juist ja…