Sinds mijn 18e ben ik al bevriend met Nic, we waren beste matties op de Hotelschool, maar ik weet niet meer hoe en waarom maar nadat ik getrouwd was gingen we beide ons eigen weg, ik kreeg kinderen en Nic leerde een paar jaar later zijn grote liefde Jerry kennen.We hadden elkaar jaren niet meer gezien en toen we een rexfcnie (20 jarig jubileum) hadden in 2006 klikte het weer als vanouds, samen met Marcel en Bianca ook vrienden van toen hadden we gezellige etentjes een paar keer per jaar.

Maar op een gegeven moment gingen Nic en ik ook los van het groepje samen met onze partners afspreken, dat bleek fantastisch te klikken.

Onze vrienden leefde enorm met ons mee toen we onze Spaanse casa kochten, zij konden zich helemaal vinden in ons avontuur, zelf zijn ze namelijk ook behoorlijk ondernemend.

Onlangs grapte Nic, kan ik al boeken we willen deze zomer naar Andalusië gaan, helaas is ons huis nog niet helemaal klaar vertelde ik, alles kost wat meer tijd dan we verwacht hadden.

Toen we een paar weken geleden een etentje samen hadden vertelde de mannen dat ze toch hadden besloten naar Spanje te gaan, ze waren in de buurt en wilde graag ons huis in levende lijve zien, nu wil het toeval dat niet wij maar onze dochter op dat moment in ons huis verblijft en zo ontstond het plan om een nachtje bij Cheyenne en Eden te gaan slapen.

Cheyenne bood gelijk spontaan aan om een lekkere pan paella te maken als ze langs zouden komen.

Ze zijn er nu en ik ben natuurlijk razend benieuwd wat ze van onze hacienda vinden.

Op Facebook stond gisteren al het volgende bericht: Morgen richting wat waarschijnlijk een van de beste B&B’s gaat worden Hacienda La Suerte van Lesley en Ira. To be continued.
Vandaag las ik: Om 16.00 uur aangekomen bij Hacienda La Suerte. Wat een fantastische plek, we kunnen ons heel erg goed voorstellen wat Lesley en Ira hierin hebben gezien. Inmiddels heerlijk bij en in het zwembad gezeten en straks aan de paella van Cheyenne, gezellig. Wat foto’s voor een indruk.Leuk, leuk, leuk.