Het is feest in Malaga, het begon in de nacht van 10 op 11 augustus met een groot vuurwerkfestijn op het strand en het feestgeruis duurt tot 19 augustus.Onze dochter was er natuurlijk bij die eerste feest nacht, leuke stad hoor Malaga zei ze, ze was er al voor de tweede keer deze vakantie, het is overzichtelijk maar je moet alleen wel even weten waar je moet zijn.

Ze zal er vast nog wel een keer komen deze vakantie om te kijken bij het zomerfeest waar de vrouwen traditioneel in Spaanse flamingo jurken verkleed rondlopen, ook zijn er shows met dans en muziek en er zijn veel paarden te bewonderen.

Vandaag hebben de meiden een bezoekje gebracht aan het glijbanenpark Aqualand in Torremolinos, dat blijft altijd leuk, ook als je 19 jaar of ouder bent. www.aqualand.esJe ziet in Andalusia heb je voor ieder wat wils, je kan er leuke culturele uitstapjes maken, een dagje strand, je kan lekker gaan winkelen of je kan naar een pretpark gaan.

Trouwens er zitten nog meer leuke parken op nog geen uur van ons huis af hoor, een dierentuin, www.bioparcfuengirola.es een krododillenpark www.crocodile-park.com , een atractiepark. www.tivoli.es, en een groot zee aquarium www.visitsealife.com,

Ik denk ook zomaar dat de meiden nog wel even gaan shoppen bij het winkelcentrum Plaza Mayor waar je meer dan 300 winkels kan vinden, met oa de Blanco, de Zara en de Bershka, deze plaza ligt net buiten de stad en vlakbij het vliegveld. Vervelend allemaal hë op vakantie gaan in Andalusia, je kan gewoon niet kiezen wat je allemaal kan gaan doen, te leuk gewoon!