Haar vader was amper een dag naar huis of Cheyenne ontdekte een behoorlijk probleem. Ze kwam terug van de supermarkt en zag aan de zijkant van het huis een enorme waterplas, dit gaat niet goed dacht ze gelijk.

De wespen zoemden rond het water en met pijn(ze werd namelijk gestoken) en moeite ontdekte ze dat de waterslang kapot was gegaan.

De hoofdwaterkraan, daar waar we het water van de gemeente vandaan krijgen ligt ongeveer 50 meter van ons huis af achter de muur bij het zwembad, onder een luik in de grond en daar vandaan lopen allemaal slangen naar ons huis toe, boven de grond helaas, en daardoor zijn die slangen zo kwetsbaar, de zon staat er de hele dag op nu was er een tussen kraantje die aan de slang vast zat gesprongen waarschijnlijk door de hitte.

Onze taak is, leuk klusje voor mijn vader, om die slangen onder de grond in te graven en daar cement op te storten zodat ze veilig liggen voor alle weersinvloeden. Zo blijven we bezig.

De meiden hebben het prima naar hun zin en alles is weer (voorlopig) opgelost dankzij onze vriend Rob.