Bekaf waren ze toen Catrien en ik ze gisteravond om 23 uur vanaf Schiphol ophaalden, maar fijn hoor onze mannen zijn weer thuis.

Ze hebben heel erg hard gewerkt maar ze hebben het ook erg gezellig gehad, Rinus is echt een goede vriend hoor, hij heeft zich fantastisch ingezet om ons paleisje nog mooier te maken.

Razend nieuwsgierig waren wij natuurlijk naar hun verhalen en uiteraard ook naar de foto’s.

Het huis is rondom redelijk onkruidvrij nu, echt een rot werk om die distels weg te halen en Rinus heeft ook nog moeten rennen voor zijn leven toen hij plots op een wespen nest stuitte die onder een steen verborgen lag, in een mum van tijd zaten er wel 100 wespen om hem heen.

Het afbikken was een super klus maar rondom het huis is dat nu helemaal klaar, er moet alleen nog gestuct worden en dan kan het afgeverfd worden, dit moet allemaal gebeuren voordat de regenbuien gaan vallen later dit jaar.

Jullie hebben een mooi plekje daar zei Rinus enthousiast, ik snap het wel dat jullie dit gekocht hebben en zo is het maar net.

Op 7 augustus kwamen Cheyenne met haar vriendin aan, zij nemen het stokje over, hoewel ik zo vermoed dat het klussen zo goed als niet gaat gebeuren, maar wel zullen ze volop gebruik maken van het zwembad en de ligbedden. Tja een zwembad hebben we tenslotte niet voor niks.

Rinus dook ook elke dag na een pittige werkdag even in het water. Lesley zorgde elke avond voor een heerlijke maaltijd.

Verder zijn ze een paar keer uiteten geweest en de laatste avond met de meiden, wat zullen de mensen daar wel niet gedacht hebben, kijk die oude bokken eens met die jonge hertjes! (Ha Ha)

Ik ben zo super trots op mijn kantoor pikkie moet je zien wat een echte bouwvakker hij geworden is, dat vloertje ligt er super strak in. De meisjes zorgde gelijk voor de aankleding en het is gelijk een heel ander huis aan het worden. Wauh!