Ik werd niet lekker wakker, mijn hele arm deed zeer het was dikker geworden, toch maar een paracetamolletje nemen want er moest immers toch nog even geklust worden.

We begonnen aan de huiskamer, ik dacht dat ik al redelijk goed alles had afgestoken de vorige keer maar volgens Lesley kon dat veel beter, hij had gelijk er zaten nog steeds wat dingen los, of waren los gaan zitten, het zijn zulke dikke muren en er zit zoveel vocht in de muren dat het vanzelf weer gaat bladderen, daarom is het ook zo belangrijk dat alle oude verf lagen er zo goed mogelijk af worden gehaald.

Om 12 uur ging ik weer even de keuken in, de gehaktballetjes maken. Toen ik om half 1 naar buiten keek stonden Anne en Alexander daar al. Ik dacht dat ze om 2 uur kwamen, dus ik was eigenlijk nog niet klaar, ze hadden ons gebeld maar we zitten toch in de campo hé en vodafone is daar niet de beste provider voor, soms hebben we helemaal geen signaal en soms af en toe, ik had dus nog geen vm gehad.

Maar geen probleem, Anne en Alexander keken wat rond en dronken alvast een drankje. Deze Spanje liefhebbers zijn wel wat gewent maar toch keken ze hun ogen uit, vonden het mooi maar vonden het ook gewaagd en gedurft en stoer van ons, zo in de middle of nowhere en met nog zoveel klussen te doen.

Zelf hebben ze ooit gedacht een b&b in Spanje te beginnen maar zijn daarop terug gekomen, nu hebben ze een prachtige site (www.doscortados.nl) waar heel veel eigenaren van Spaanse b&b ’s en vakantiehuizen hun pand op zetten. Ze hebben ook nog grote andere plannen en daarover hebben we veel gesproken, om 2 uur schoven Rob en Iboja ook nog aan en we gingen lekker genieten van een Spaans getinte lunch.

A&A gingen rond 4 uur weer weg en Rob en Ibolja bleven nog gezellig zitten tot 8 uur, ze vertelde ons dat ze een Spaanse hond gaan adopteren die door zijn baasje ergens achter gelaten was, een joekel van een hond, echt top dat ze dat gaan doen.

Die avond hebben we de lampjes van het zwembad aangedaan gingen op de ligstoelen liggen en keken gefascineerd naar de overvliegende vleermuizen die de insectjes pakten die op de zwembadlampen af kwamen, prachtig om te zien. Het was alweer mijn laatste avond hier.