Je moet altijd alert blijven blijkt maar weer, wij hadden namelijk aan de taxichauffeur op Malaga Airport moeten vragen wat de prijs van de rit zou zijn naar de autogarage, ook hadden we er op moeten staan dat hij de meter aan zou doen, hebben we beide niet gedaan dus zo kwam het dat we na nog geen eens 5 minuten rijden een rekening voorgeschoteld kregen van x8015.45. Minimum tarief zei hij, ja en wat kan je daar nu tegen in brengen, stom, weer wat geleerd.

Vandaag konden we eindelijk onze Spaanse auto ophalen, zal het allemaal goed gaan, nee dus, het garage mannetje leek namelijk te schrikken toen we voor zijn neus stonden en we vertelde dat dat de afspraak was om vandaag de auto te komen ophalen, hij keek in de computer, liep weg, ging bellen, keek weer in de computer, liep weer weg, kwam weer terug om iets uit de computer te printen en toen vertelde hij ons doodleuk dat we x801300 bij moesten betalen als we de airco ook gemaakt wilde hebben. Hoezo zeiden wij, de auto zou helemaal klaar zijn en in de prijsopgave waar we mee akkoord waren gegaan stond dat alle euvels gerepareerd zouden worden. Nee zei hij, zijn jullie niet gebeld dan, het bleek namelijk dat de airco niet alleen wat gas erbij moest hebben maar dat er ook een onderdeel vervangen moest worden die ervoor zou zorgen dat het gas niet direct weg zou lopen en dat onderdeel was nogal kostbaar, gelukkig hadden ze ook al voor ons nadacht en bedacht dat we dat waarschijnlijk niet zouden willen laten vervangen dus daarom was ie nog niet klaar.

Gelukkig was de versnellingsbak wel in orde dus als we nog even zouden wachten konden we de auto wel mee krijgen, dan wel zonder gerepareerde airco. Uiteindelijk hebben we 2 uur bij de garage gezetten en reden we weg met een gewassen auto(service voor het ongemak) en met de raampjes wijd open.

Onderweg maar even wat water kopen en gelijk wat andere boodschappen inslaan bij een hele grote Carrefour supermarkt. Ook nog een stopje maken bij de Bauhaus waar we weer liters verf gingen inslaan.

Toen we eindelijk aankwamen bij ons huis om 4 uur, zagen we dat de boer op het land voor ons huis allemaal mooie koeien en paarden had laten grazen, mooi gezicht hoor, we waren weer thuis, op het platteland en al onze zorgen verdwenen als sneeuw voor de zon.