Om half 8 zou er een mannetje komen voor een beginnetje te maken aan de tuin. Maar uit ervaring weten we dat het stipt op tijd zijn vrijwel onmogelijk is voor een Spanjaard, dus half 9 was hij er nog niet en om half 10 gelukkig wel.

Een beetje de grond vlak maken rondom het huis was zijn opdracht, er staat een onkruid en er ligt een troep onder de stekelbosjes.

We besloten dat het bouwafval mooi gebruikt kon worden als basislaag voor onder de toekomstige betonvloer voor een terras grenzend aan de schuur, waar later een appartement van gemaakt wordt.

De man was nog geen half uur bezig of hij raakte al een waterleiding en het water spoot met volle kracht omhoog. Ook dat nog, na de lunch zou hij het gaan maken, we moesten voor nu maar de hoofd kraan dicht draaien. Met het gevolg dat we geen stromend water hadden voor een paar uur. Gelukkig wel nog een zwembad. Toen we erin wilde duiken zagen we dat er een klein vriendje in zat, hij vond het heerlijk in dat schone bad.

Je maakt nog eens wat mee in de campo, je zit midden in de natuur, het is 2 jaar hun domein geweest en nu wonen er ineens van die vervelende mensen. Toen ik wat onkruid uit de tuin aan het weg halen was vond ik een slangen huid, ehh best wel eng eigenlijk. Verder zag Lesley nog een prachtige hagedis, je moet niet bang aangelegd zijn want je komt van alles tegen als je een stukje de tuin inloopt.

Ondanks dat we afgelegen zitten is het eigenlijk niet heel erg stil, aan onze tuin grenst een stukje land van een dorpsmannetje waar hij een paard heeft lopen en ook vaak wat geitjes, verder lopen er wat hondjes als hij in zijn moestuintje aan het werken is. Onze buurman loopt zo nu en dan met schaapjes achter ons huis langs en dan hoor je de belletjes rinkelen, gezellige geluidjes hoor.