Wat gaat de tijd toch snel, Jairo moest alweer naar huis vandaag. Dit omdat hij pas een nieuwe baan heeft en niet direct al week vrij kon nemen. Nog even samen ontbijten en toen bracht ik hem naar het vliegveld.

Om half 11 had hij zijn vlucht, ik ben daarna ook nog even naar de Bauhaus gereden want we hadden toch nog wat meer dingetjes nodig, het gaat hard allemaal als je aan het klussen bent. Cheyenne heeft de hele dag aan haar stage verslag gewerkt en Lesley is verder gegaan met verven, bijna de hele zijde van het meest nieuwe huis is nu geverfd.

Toen ik thuis kwam zijn we bij Mejias een menu del dia gaan eten, spot goedkoop voor x808 een 3 gangen menu inclusief een drankje.

Na de lunch was ik ineens bekaf en had ook erg last van de warmte, er zat maar 1 ding op even een siësta nemen en ik moet zeggen dat doe ik niet vaak maar nu had ik het echt nodig. Al die indrukken van de afgelopen dagen, de warmte en het harde werken hadden zijn tol geëist, een moment dacht ik waar zijn we aan begonnen.

Maar toen ik weer wakker werd zag ik het weer helemaal zitten en ging door met het verven van de laatste muurtjes van het zwembad tenminste de binnenkant want de buitenkant moet ook nog.