Nu de aannemer bezig is met de balken in de oude staat terug te krijgen, heb ik helemaal zin om de huiskamer in te richten.

Hier in de buurt(in Nederland) heb je genoeg leuke accessoire winkels in tegenstelling tot Spanje, zeker bij ons in de dorp en zelfs in het dichtstbijzijnde kleine stadje heb je niet veel soeps, af en toe kom je wat leuks tegen maar het houdt niet op. In de grote steden kan je natuurlijk wel wat vinden maar echt goedkoop is het allemaal niet, nee natuurlijk niet want al dat soort dingetjes zijn voornamelijk voor de buitenlanders die daar wonen, de meeste Spanjaarden hebben of geen geld of ze geven er niet om, je leeft immers groot deel van het jaar buiten.

Daarom had ik het plan om één keer met onze Spaanse auto naar Nederland te rijden en de auto weer mee terug te nemen met allemaal kandelaars, lampjes, spiegeltjes, mandjes, kleine meubeltjes etc zodat ik toch het huis naar mijn zin kan inrichten.

Op het moment ben ik er helemaal druk mee, ik snuffel overal even binnen om ideeën op te doen. Zo kwam ik laatst met mijn vriendin Lida bij de kringloop winkel en zag een leuk stoeltje staan, zoiets had ik voor x80150 bij de woonexpress zien staan, na een vriendelijk woordje tegen de verkoper heb ik de stoel nog kunnen afdingen van x8020 naar x806,50. Ik krab hem af doe er een nieuw stofje op en hij zal superleuk in mijn Spaanse huis staan. Ook zag ik bij de woonexpress, wat op zich al niet zo’n dure winkel is, een mooie zilveren kandelaar staan voor x8090, na even goed zoeken heb ik hem ergens anders voor x8040 kunnen kopen, kijk dat vind ik nu leuk.

Ik moet natuurlijk wel opletten dat ik niet te veel koop want de auto heeft ook maar een bepaalde bergruimte, maarja die voorpret die ik er van heb is onbetaalbaar.