Tegenwoordig worden we meestal uitgenodigd voor iemand zijn 10, of 25 jarig huwelijks feestje, heeft echt met onze leeftijd te maken vrees ik, maar zondag hadden we een echt trouwfeest met alles erop en eraan, maar dat wil niet zeggen dat het starters waren die gingen trouwen, nee in tegendeel, dit stel heeft al 34 jaar lief en leed gedeeld. Na eerst veel geluk en toen heel veel verdriet hebben zij er voor gekozen dat het zonnetje weer gaat schijnen voor ze en ze besloten in het huwelijks bootje te stappen.

Lesley zijn zus Marja die 12 jaar ouder is dan hij straalde van geluk toen Hidde haar kwam ophalen in een mooie Rolls Royce.De kleinkinderen als bruidsjonkers en bruidsmeisje en het prachtige plaatje was compleet.

We reden naar het prachtige Twisker Slot waar de trouwplechtigheid plaats vond in het oude huis van Wibi Soerjadi. Aan alles was gedacht, eerst heerlijke hapjes en drankjes en toen de ceremonie, nu waren ze officieel een paar.

We pikten allemaal een traantje weg, zeker toen er nog even gerefereerd werd aan hun overleden zoon Jeff. Hun kinderen zijn super trots op hun ouders.

Een paar roofvogels kwamen de zaal binnen gevlogen om de trouwringen te brengen, heel spectaculair.

De bruidstaart werd aangesneden en met bubbels proosten we allemaal op hun geluk en mooie tijden die zullen gaan aanbreken voor ze.

De avond werd afgesloten met een zalig diner, echt haut cuisine. Maar als klapper op de vuurpijl zong hun kleinzoon Jerre nog een heel mooi liedje voor zijn oma en opa. Wat een talent zeg, echt waar, een idol in de dop.

De andere kleinkinderen konden ook niet achter blijven en deden ook een act en de avond werd afgesloten met een dans. Het was een heerlijke dag en jongens, jongens wat hadden we geluk met het weer, waarschijnlijk heeft ons engeltje boven daarvoor gezorgd!