Ik leef in 2 werelden mijn vrije ontspannen wereldje in Spanje en mijn gezins- en werkleven in Nederland. Van beide kan ik enorm genieten, het is de afwisseling wat het leven voor mij zo leuk maakt en daardoor word ik een blijer mens.

Afgelopen vrijdag had ik zo’n ontzettend blij momentje in Nederland, mijn zoon belde met een enthousiaste stem op en zei, Goedemiddag u spreekt met Jairo van Tempo Team. Ik gilde door de telefoon, je hebt de baan, wat goed, wat ontzettend fijn voor je!!! Hij had de strenge selectie procedure van 4 gesprekken en een psychologische test met goed gevolg doorstaan. Ik ben zo trots op hem, zijn eerste echte baan als afgestudeerde en wat voor één, een super goede ook nog.

Maar natuurlijk ben ik niet alleen trots op hem ik ben ook enorm trots op mijn dochter die haar stage in New York over 3 weken alweer afgerond heeft, dat dametje van 19 jaar doet het maar wel even, zo in haar uppie maandenlang in de big city vertoeven met niemand die ze daar kent.

Ook ben ik enorm trots op mijn mannetje Lesley, ten eerste omdat hij het al zo lang met mij uithoudt, haha, maar ook omdat hij toch maar elke dag het kan opbrengen om 2 uur heen en 2 uur terug naar zijn werk te reizen om voor zijn gezinnetje geld te verdienen, zodat wij het leven kunnen leiden die we graag willen leiden.

Ook ben ik trots op mijn ouders, die altijd klaar staan voor ons en zielsveel van hun kinderen en kleinkinderen houden.

Ook trots op mijn broer en schoonzus met hun gezinnetje en dan speciaal op mijn grote neefje Mart van 9 jaar die suikerziekte heeft en daar zo goed mee omgaat.

Op de jongste zus van mijn man die altijd voor haar moeder klaar staat.

Op de oudste zus van mijn man die na een hele moeilijke periode in haar leven toch in staat is alles eruit te halen wat er in zit en volgende week met haar grote liefde eindelijk in het huwelijksbootje stapt.(Spannend!)

Op al mijn vriendinnetjes waar ik al jaren bevriend mee ben en zoveel leuke dingen mee deel en beleef.

Op mijn werk bij de ABN AMRO, al bijna 25 jaar, waar ik werk in een super team met echt stuk voor stuk leuke collega’s, die altijd belangstelling hebben voor mijn buitenlandse uitspattingen. Doordat ik dit werk zo leuk vind kom ik altijd weer blij terug op mijn kantoor na een bezoek aan mijn Spaanse geluk.

Als laatste ben ik ook trots op mezelf dat ik al deze lieve mensen om mij heen heb gecreëerd en daardoor zo’n prachtig leven heb.