Wekkertje gezet, om half 7 want ik wilde eigenlijk alle muurtjes rond het zwembad nog afverven. Helaas heb ik dat niet gered, ik ben wel ver gekomen maar er blijft nog wat werk over voor de volgende keer.

Wasjes gedraaid, alles aangeveegd, een lapje en een dweiltje over de spulletjes gehaald.

Om 11 uur zat ik in de auto op weg naar Alhaurin el Grande waar ik een afspraak had bij mijn advocaten kantoor Del Prado om 12 uur om samen naar de notaris te gaan voor een gewaarmerkte kopie van mijn paspoort. Over de nieuwe tol weg wat x803.05 kost was ik razend snel op de plek der bestemming, 55 minuten heb ik er over gedaan.

Graag had ik daar wat later heen gegaan omdat mijn vlucht pas om 17 uur vertrekt maar de notaris sluit tussen de middag van 1 tot 4 zoals vele andere winkels in Spanje dat doen, dus er zat niks anders op.

Ik had daardoor nog een paar uurtjes vrij om me te vermaken in Alhaurin, maar daar had ik wel een gezellige oplossing voor bedacht, ik mailde Margreet die in Pizarra woont en die daar b&b Finca Alegria de la Vida runt of ze zin had om met mij te gaan lunchen en dat leek haar wel leuk, dus zo gezegd zo gedaan. We bestelde een menu del dia en kletsen over het leven in Spanje en haalde herinneringen op toen wij bij hun 8 maanden geleden logeerde en vol zaten van het huis van onze dromen die we net een paar dagen daarvoor voor het eerst in levende lijve gezien hadden, wie had dat ooit toen kunnen denken dat we ruim een half jaar later eigenaar van deze woning zouden worden.

Zo zie je maar, de aanhouder wint, ga voor je passie en zet alles op alles, wellicht lukt het dan wel! In ieder geval kan je je zelf dan niks meer verwijten als het toch niet lukt, en in ons geval is gelukkig alles goed gekomen.

Heel toevallig kwamen we ook Jan van Dos Iberos nog tegen, ook een Nederlander die daar een b&b runt, bij hem en zijn vriend hadden we ook onlangs nog gelogeerd, grappig hé, de wereld is soms zo klein.

Om kwart over 3 was het tijd om te gaan en Margreet en ik namen hartelijk afscheid, ze komen snel een keertje bij ons kijken beloofde ze.

Mijn avontuur in Andalusië zat er weer op maar niet voor lang, 23 juni gaan we met ons gezinnetje weer heen en daar kijk ik erg naar uit, ben zo benieuwd wat onze kids van onze Spaanse Hacienda vinden.