Omdat Paulette haar vliegtuig rond half 11 vertrok waren we al vroeg opgestaan, even rustig ontbijten en haar koffer werd grondig gewogen, na het Eindhoven trauma wilde ze geen overgewicht hebben natuurlijk.

Supertrots keken we nog even naar ons schilderwerk, ik had het muurtje gedaan en mijn vriendin de spijltjes het zag er strak en prachtig als nieuw uit, daarna zijn we in 45 minuten naar het vliegveld gereden, Paulette haar Spanje avontuur zat erop, in Nederland was de temperatuur ook heel goed dus ze kon gelijk door naar haar strandvilla in IJmuiden.

We hebben het heel leuk gehad en ik was heel blij met haar hulp en vooral haar gezelligheid. Mijn eerste vriendinnetje in Spanje, wie volgt….

Alleen reed ik weer naar mijn huis, ik hoor vaak mensen zeggen vind je dat niet vervelend als je in dat grote huis midden in de campo helemaal alleen bent, in tegendeel zelfs, ik kan daar namelijk ook echt van genieten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik moet wel zeggen dat ik dan wel een beetje mezelf in acht moet nemen want ik ga maar door, ik vergeet dan zelfs te stoppen om te eten. Elke keer denk ik dan, ik ga nog even door, nog even dat stukje afmaken en voor je het weet is het donker en heb je nog steeds niet gegeten. Om 7 uur kwam de aannemer langs met de offerte, toch wel fijn hoor dat hij Engels spreekt, dan kan ik hem tenminste zelf duidelijk maken wat en hoe ik het wil, het bedrag viel erg mee, nu nog even wachten op de offerte van de aannemer van Rob en dan nemen we weloverwogen samen een beslissing. Lesley had me vanuit Nederland flink zitten souffleren, zeg dit, vraag dat etc, die man zal wel gedacht hebben, die eigenwijze Hollanders. Toen hij weg was ging ik toch nog even door met verven ik moest en zou die emmer leeg krijgen. Die avond nam ik om 10 uur een paar amandeltjes en een glaasje rode wijn en dat staat toch ook gelijk aan twee broodjes heb ik me laten vertellen, dus ik had gelijk gegeten.

Skypen met het thuisfront en Amerika lukte niet echt maar ik was zo moe van al dat geverf dat ik heerlijk na een douche mijn bedje indook.