Time flies when you’re having fun, het was namelijk alweer Paulette haar laatste volle dag. Inmiddels had ze al 2 potten hamerite opgeverfd aan de spijltjes en de verf was op, bijna al het hekwerk was gedaan. Na gedane arbeid is het altijd fijn om te ontspannen, dus deze zaterdag besloten we ook wat te genieten van al het moois wat Spanje te bieden heeft. We hebben genoten van de zon, het water, het prachtige uitzicht en het lekkere eten.

Omdat de pomp nog steeds niet gemaakt is konden we natuurlijk niet heel erg lang in het zwembad zwemmen, om het water niet in 2 dagen groen te laten worden hadden we er wat extra chloor tabletten ingedaan maar met een opblaasband hadden we pret voor 10.

Gekocht bij de chinees, tevens had Paulette daar wat cadeautjes voor haar kids ingeslagen. Op het pleintje in Archidona hebben we geluncht, de gratis tapasje waren heel erg lekker maar de hoofdmaaltijd viel wat tegen, de salades zijn hier wel weer heerlijk trouwens.

We liepen nog een stukje door dit schattige dorpje en we hebben bij een soort plaatselijke blokker een mooie grote paella pan gekocht voor weinig. Als ik een keer met de auto ga neem ik deze mee naar Nederland voor Paulette, als er meer mensen dat willen kunnen ze hun bestelling bij mij plaatsen! We waren best trots op al het werk wat we verzet hebben deze vakantie, alleen hadden we het liefst nog meer gedaan, maar verven in de zon is niet echt makkelijk, de verf droogt snel en je houd het ook niet heel erg lang vol.

Die avond hebben we in Salinas bij Manolo lekker tapas gegeten als afsluiter van onze werkvakantie.