Wat hebben we het gezellig gehad afgelopen dagen toen mijn dochter weer even voor 14 dagen thuis was. Kletsen, kletsen en nog eens kletsen en met wie kan je dat het beste, juist ja met je dochter. Maar ook winkelen, winkelen en nog eens winkelen, dat doe je niet zo intensief met je man en zoon maar wel met je dochter, uren bij de kapper zitten om ons haar een tintje lichter te laten maken, onze wenkbrauwen laten epileren en allemaal andere meisje tuttel dingen, ik ga mijn meissie dan ook weer erg missen. Vandaag heb ik haar weer met tranen in de ogen uitgezwaaid.

Ze moet weer hard werken in New York om haar stage af te maken, maar ook in Nederland heeft ze niet stil gezeten, zelfs toen ze maar voor een paar dagen hier was heeft ze toch nog een aantal dagen bij de bank gewerkt, waarvan ook 1 dagje samen met mij, leuk hoor allebei in onze nieuwe bedrijfskleding. Sinds kort heeft mijn afdeling ook gekozen namelijk voor de mooie fleurige uniforme bankkleding, erg prettig vind ik dat, ik hoef zelf geen geld meer uit te geven aan nette kleding. Dat geld kan ik nu weer stoppen in ons Spaanse huisje.

Inmiddels hebben we al een aantal offertes binnen. De ene valt mee de andere valt tegen. We hebben toch besloten om alle balken in de huiskamer te laten vervangen, je moet er niet aan denken dat je eerst kiest voor de 6 slechte en dat daarna als je alles klaar hebt blijkt dat die tor ook in de andere balken zit dan moet je weer alles openbreken. Het kost een paar centen maar het is niet anders, nu gaan we ipv het betonnen terras tegelen het maar verven met betonverf, het zijn keuzes die je moet maken.

Ik ga zelf heel veel werken de komende dagen, veel overuren maken want over 16 dagen ga ik alweer naar Spanje. Een heerlijk vooruitzicht.