Nog elke dag denk ik aan mijn Spaanse huis, als ik het even vergeet is er wel iemand die me eraan helpt herinneren, hé jullie hebben toch een huis in Spanje gekocht, leuk zeg vertel eens en daar ga ik weer, ik raak er niet over uit gesproken. Natuurlijk wil ik mijn verhaal met iedereen delen, het grappige is dat ik ook al door een tv programma benaderd ben om eventueel ons te laten filmen tijdens het proces maar uiteindelijk hebben we toch ervoor gekozen dat niet te doen, wel heb ik ja gezegd tegen een 3 delige reportage in het blad Casa en España, dat vind ik wel leuk. Dus waarschijnlijk ergens in juni zal je het eerste deel van ons verhaal daarin terug vinden. Het eerste deel van het verhaal gaat over onze zoektocht het tweede deel over het aankoopproces en het derde deel over het daadwerkelijk hebben van ons huis en alles wat daarbij komt kijken, allemaal natuurlijk in een verkorte versie.

Nog steeds wordt er door een vriend van ons aan het Spaanse huis gewerkt, zodat Lesley de volgende keer als hij komt (eind juni) het huis aan de buitenkant kan verven. Mijn vriendin en ik gaan eind mei ook nog een lang weekend heen en de planning is dan om de muurtjes rond het zwembad te gaan verven. Zo wordt ons huis steeds mooier. Eindelijk hebben we de offerte van de timmerman binnen, maar nu is de vraag of hij behalve het maken van de deuren en kozijnen ze ook gaat plaatsen of dat we daar weer een ander mannetje voor moeten regelen. Dus voordat die deuren erin zitten ben je zo weer een paar maanden verder vrees ik.

Mijn ouders zijn ook nog steeds aan het nagenieten van hun bezoekje aan Spanje en maken plannen om eind september voor een maand of 2 naar het huis toe te gaan.

Ik weet het is een klus allemaal maar het is zo ontzettend leuk en je ziet het steeds mooier worden. Dat is echt genieten.

Ondertussen hebben we het ook erg leuk in Nederland hoor, want onze dochter is natuurlijk weer thuis en dat is heel erg gezellig, helaas vliegt ze 7 mei alweer terug naar New York. Ook hebben we een super leuke Koninginnedag gehad met onze vrienden Joyce en Job op een boot in de Amsterdamse grachten, veel bubbels en een geweldige sfeer.