Inmiddels ben ik al weer 10 dagen thuis, maar ik niet alleen want ook mijn lieve dochter uit Amerika is voor 2 weken weer even thuis, uiteindelijk heeft ze haar draai in New York gevonden en heeft besloten haar stage te gaan afmaken daar, daarom vertrekt ze volgend weekend weer terug voor 2 maanden naar The States. Ze kwam thuis vorige week met 1 hele koffer vol cadeautjes voor ons nieuwe huis, allemaal mooie comforters (dekbed met hoes er al omheen) prachtige lakens en bed rokken, allemaal in een prachtige exotische stijl. Lief hoor.

Fijn om het gezinnetje weer compleet te hebben, we hebben besloten dat we met z’n viertjes als Cheyenne weer terug is uit Amerika eind juni voor een week naar Spanje te gaan. Ik ben heel benieuwd wat mijn kids van onze Spaanse boerderij gaan vinden.

Ondertussen wachten wij heel geduldig af hier in Nederland naar de gevraagde offertes die we hebben lopen bij de timmerman, de aannemer en de ijzersmid. Je zou denken dat de mensen om werk zitten te springen in Spanje en daardoor snel met een prijsopgave zullen komen maar nee hoor, waarschijnlijk komt het Mañana (ooit)