Eindelijk de zon, wij konden zelfs buiten ontbijten, dit weer is genieten. Vandaag geen zware klusdag maar er moesten andere dingen geregeld worden. In Lucena heb ik bij Vodafone, internet en een mobiel geregeld. Rob was ondertussen de ontstane gaten in de muur gaan voegen met cement dus toen we thuis kwamen zag het er allemaal weer een stuk beter uit, alleen dat onkruid vlakbij het huis, we besloten met z’n drie de tuin naast het terras flink onder handen te nemen en het resultaat mocht er wezen, een heerlijk gevoel.

Alweer de laatste volle dag wat vliegt de tijd, we hadden alle drie nog geen zin om naar huis te gaan, het Spaanse leven bevalt namelijk wel. Alles nog even goed opruimen, nog wat verven van rood naar wit en als laatste avond heerlijk uiteten bij restaurant Las Vinas.

Helaas had mijn vader tijdens het boeken niet goed opgelet want zij vlogen met de ochtendvlucht terug naar Nederland en ik met de avond vlucht. Nadat ik mijn ouders afgezet had op het vliegveld, ben ik wederom de Ikea ingedoken om nu de tuinstoelkussens te kopen die er verleden keer niet waren, daarna ben ik weer naar mijn Spaanse stulpje gereden en heb ik op de valreep nog even een muurtje geverfd en toen zat mijn klus vakantie er toch echt op, ik was een maand in Spanje geweest en ik kan zeggen, ik heb bijzonder genoten, het is één groot avontuur wat nog vele vervolgen heeft.

Ik kijk uit naar de volgende keer en dat wordt eind mei, dan ga ik gezellig samen met mijn vriendin Paulette. Ik heb er nu al zin in, ik ben al aan het aftellen….