Je vergist je flink in de tijd die ermee gemoeid gaat om je huis op te knappen, ach dat zwembad halen we leeg, spoelen we af, sprayen we in en weg is de kalk, nou echt niet dus. Ach dat huis verven we gewoon even, echt niet, er zitten zoveel lagen verf op die moeten we er eerst afbikken want anders bladdert het er van zelf weer af na een regenbuitje. Nou en dat regenbuitje, zelfs onweer hebben we ook gehad. Alles zit dus een beetje tegen, zo snel wij dachten dat alles zou gaan loopt dus allemaal anders, ook hadden we ineens geen internet verbinding meer, maar wat we wel hebben is ons geluk en onze blijheid want wat genieten we toch van ons huis en wat voelen wij ons hier al helemaal thuis, zo fijn ik wil hier wel maanden blijven voel ik. ‘S avonds geen tv aan, geen internet maar gezellig saampjes op de bank voor de openhaard met een lekker wijntje, geweldig gewoon. Dit Spaanse leven voelt als geluk!