Vandaag is mij vader 65 jaar geworden en ik ben er niet eens bij, schandalig hé. Ik zit met mijn kontje gewoon op een prachtig eiland in de Caribische zee.

Dit is het eerste eiland wat ik mooi vind en ik had ook verwacht dat eilanden die we aan zouden doen bij de cruise er zo uit zouden zien.

Mooi groen van het oerwoud, mooie stranden en gelukkig helemaal geen opdringerige mensen.Het weer was prachtig vandaag, eindelijk. We besloten vandaag een relexdagje op het mooie strand te doen en wat te gaan zwemmen, tenslotte was dit onze laatste aanmeerdag.Er lagen een aantal strandtenten naast elkaar en wij namen de achterste, de rustigste, waar een reggae band op de achtergrond live speelde. De zee was zalig warm en ook erg zout, het lukte Jairo en Lesley om voor het eerst in hun leven te blijven drijven zonder armen en benen te bewegen. Floaten noemen ze dat.

Jairo zijn beste vrienden komen van Honduras, John en Jamie, leuk om ook eens in hun land geweest te zijn, het vaste land is wel heel anders, maar dit eiland is absoluut een prachtige plek.

.

S’avonds op de boot naar een geweldige dansshow geweest en toen we op onze kamer kwamen lag er weer een mooi gevouwen diertje gemaakt door Ines, dit keer een rog.