Ik wens iedereen en vooral mijn trouwe bloglezers een gelukkig 2012.

Na een geweldige jaarwisseling was het tijd om Miami weer te gaan verlaten.

Bij het hotel zelf hadden we een lekkere omelet genomen en om 12 uur bracht de taxi ons naar de Port Of Miami waar we gingen inchecken voor onze cruise.

The love Boat lag al in de haven en toen we de taxi uitstapten werden gelijk onze koffers aangenomen om te boarden zo makkelijk gaat dat.

Bij de incheckbalie werden onze paspoorten gescand en onze namen op de lijst nagekeken, het boarden ging allemaal super easy.

Wouh wat een enorme boot, echt geweldig om dit mee te maken om op zo’n boot te vertoeven. Er zijn wel 7 bubbelbaden aan boord en 3 zwembaden met waterglijbaan, er is een fitness gedeelte met sauna en turksstoombad, je kan er tafeltennissen, mini golven, volleyballen, er zijn diverse barretjes, restaurants en er is een casino en nog veel meer, dit gaan we de komende dagen allemaal ontdekken.

Nadat we onze hut gezocht hadden op dek 8 zijn we lekker bij het buffet restaurant wezen eten, er was ook een wok en na een aantal weken Amerikaans eten gingen de noedels en verse groenten er goed in.

 

 

 

Om 16 uur voeren we de haven uit en we hadden we een prachtig uitzicht op Miami.

Normaal is deze cruise alleen inclusief eten maar omdat het nieuwjaarsdag was liep de crew de hele tijd met gratis champagne rond, deze cruise gaat leuk worden, ik weet het nu al zeker.