De laatste dag van het jaar, overdag weer naar het strand en s’avonds party, party.

We hadden een fles bubbels gekocht om mee te smokkelen naar het strand want bubbels horen echt bij oud en nieuw, in Miami mag je eigenlijk niet drinken in het openbaar maar daar hebben wij lak aan.

We hebben op Collins Avenue gegeten en daarna liepen we naar Ocean Drive, normaal rijden daar auto’s maar voor vanavond was het afgezet en alle restaurants hadden hun terras uitgebreid door tafeltjes op de weg te zetten, het was een waar volksfeest honderden mensen liepen buiten, allemaal heel sjeik gekleed.

Op Oceandrive vind je allemaal Art Deco hotels en veel restaurants maar er staat 1 huis en dat is het huis van Versace.

Op het strand stond een groot podium, het Orange Drive Miami beach festival was daar aan de gang, een 3 daags (30.31 dec en 1 jan) populair festival met grote namen. We hoorde en zagen van een afstandje gewoon Ne-Yo en Jason Derulo optreden. Echt onwijs te gek. Wanneer je achter de hekken wilde moest je zelfs na half 11 nog $75 betalen, dat hebben we maar niet gedaan, we hoorden de muziek toch wel.

Toen ging iedereen net voor 12 uur vanaf Ocean drive het brede strand op van Miami Beach, iedereen pakte stiekem hun flessen drank en er werd aftelt met inmiddels wel duizend mensen tegelijk tot de klok van 12 uur.

Wat een ervaring, om zo tussen de mensen massa elkaar gelukkig nieuwjaar te wensen, dit vergeet ik nooit van mijn leven weer.Het vuurwerk barste los en iedereen was uitbundig, 2012 beloofd een mooi jaar te worden.