Nadat de kinderen getrimt hadden langs het strand zijn we een dagje strand gaan doen.

 

 

 

 

 

 

 

 

De stranden van Miami Beach zijn lang en breed en daardoor lijkt het helemaal niet zo druk.

Het voelt echt onwijs lekker om eind december gewoon op het strand te liggen, dat is wel zo ontspannen.

Boven ons hoofd vlogen kleine vliegtuigjes met reclame van Clubs waar de beste Dj’s optreden, zoals Tiësto, Afro Jack en Bob Sinclair, maar om nu te denken dat je daar zomaar binnen komt, nee hoor je moet eerst $300 aftikken.

South Beach Miami is niet de plek voor de gewone man.

Ook op het strand hoorden we overal Italiaans praten zal de maffia nu op vakantie zijn in Miami zeiden we gekscherend.

De mooiste mensen en de duurste kleren en de meest fantastische auto’s rijden op Collin’s Avenue en Ocean drive.Lesley heeft nog nooit zoveel mooie auto’s bij elkaar gezien op 1 dag, merken als Ferrari, Lamborgini, Rolls Royce en Maserati reden af en aan.

Lincoln Road is autovrij en er zijn allemaal hippe kleding winkels, kunstgalleriën, warenhuizen en boutieks van bekende ontwerpers, het is een favoriete plek voor touristen om te winkelen of om uiteten te gaan.Wij gingen er die avond wederom eten tussen de jetset en onze portemonee raakte al aardig leeg, in Miami moet je niet te lang blijven anders raak je blut.